Miről szól a Miután című film folytatása?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, hogy miről szól a folytatása? Sok képen láttam, hogy a főszereplők babával vannak lefényképezve, azok igazi képek vagy csak szerkesztettek?2019. nov. 22. 09:04
1/4 anonim válasza:
A cselekményt nem tudom de azt igen hogy könyvben 3 része van ha érdekel olvasd el
2/4 A kérdező kommentje:
Interneten olvasható?
2019. nov. 24. 04:32
3/4 anonim válasza:
A könyvnek 4 része van (+egy Hardin szemszögből szóval összesen 5)
A második film a második könyv alapján készül. Pár dolgot azért megváltoztattak (mint, minden könyvből adoptált filmnél).
Egyébként igen a könyv olvasható neten, ugyanis eleve egy Wattpad történet volt. Olyan sikeres lett, hogy kiadtak könyvem majd megfilmesítették. Természeten azért meg lehet olvasni Wattpadon. Annyi furcsaság lehet vele, hogy a szereplőknek más a neve, mert eredetileg egy Harry Styles fanfiction volt. (Pl Hardin=Harry, Zed=ZAYN)
4/4 anonim válasza:
Ha esetleg még nem olvastad volna a könyvet és aktuális, akkor tudom ajánlani azt, hogy beírod a keresőbe (pl.: Google): Anna Todd-Miután pdf, és letöltöd. Én is most olvasom telefonon pdf formátumban, második könyv végénél tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!