Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki nyer a Narutoban a csuning...

Ki nyer a Narutoban a csuning vizsgán Gaara vagy Sasuke?

Figyelt kérdés
asszem a 3.fordulóban amikor neji és naruto harcolt azután a gaara va sasuke harcban ki nyer?
2010. júl. 18. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Gaara, Temari és a Kankuro menekülni kezdenek Sasuke üldözni kezdő őket Gaarából kitört a Shukaku legyőzi Sasukét végül megjelenik Naruto aki legyőzi Gaarát bár én inkább az döntetlennek hívnám mert mindketten kidőlnek:)

Ha nem tudnád miért menekülnek a hang és a homok szövetkezett Konoha ellen megtámadták a falut és dea terv felborult mert a csata közben kezd előjönni Gaara gyilkos ösztöne (vagy milye...nem tudom minek nevezzem )Shukaku miat ezért kezdenek el menekülni mert olyankor mindenkit megtámad...vagy valami ilyesmi biztosra nem tudom régen láttam már én a shippuudent nézem ott is a legújabb részeket...:)

*Shukaku az egy farkú démon ami Gaarába van bezárva

2010. júl. 19. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Most majdnem lenyeltem miattad a kanalamat. Chuning vizsga. Vazz... X'DDDD
2011. júl. 17. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
és ezt ki a f*sz kérdezte?:/
2011. júl. 18. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!