A bárányok hallgatnak című filmet csak én tartom túlértékeltnek?
Jó, persze, most 2019-ben már nem üt akkorát, de kb ez volt az első film, ahol megismerhetted jobban a gyilkost.
Szerintem első osztályú minden része.
Nem csak te.
... de Jodie Foster is jól alakít
A bárányok hallgatnak vitathatalan mestermű,aminek rengeteg rètege van.
Ahetedik nem rossz film,abnan is van nèmi szimbolika,de összessègèben 2 óra helyszinelès egy csavarral a vègèn.Pont a lènyegi mondanivaló miszerint Morgan Freeman karakterèt ès a gyilkosèt csak az együttèrzès kèpessège különbözteti meg nincs kibontva rendesen.A bárányok...hát guglizz rá nálam sokkal okosabb emberek magyarázzák el mièrt is olyan kiváló film.
Csak nekem... Kezdetű kérdések provokatív, vissza igazolást kereső kijelentések.
Ugye?
Amúgy ízlésről vitatkozni nem ugyan az, mint kizárni a személyeskedést (amit a kérdés alapból nem tesz meg) és objektíven keresni azt, mi az érték mindkét filmben, amit fikáznak itt.
Mindkettő jó film a maga műfajában és önmagához mértem. Egyik sem használ túlzó pop elemeket, úgy mutat be egy történetet, hogy az magával ragadó, izgalmas, nem nyálas, mégis lehet vele valamilyen szinten azonosulni. A színészi teljesítmény természetes, van benne jellem fejlődés, hatással van a karakterekre a film vonala és látszik a lelki és gondolati útja a karaktereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!