A Fűrész 1-gyel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mi a válasz rá?
Figyelt kérdés
Az első részben a kazetta szerint Zep feladata az volt hogy megölje Gordon feleségét és gyerekét. Lehet, hogy valamit figyelmen kívül hagytam, de akkor miért nem tette meg? Ott volt nála a fegyver, megkötözve a feleség és a gyerek. Mi volt az akadály? És mik azok a bizonyos szabályok, amit a film végén Zep és a kazetta is említ?2010. júl. 18. 20:12
1/3 anonim válasza:
A feladat ha én jól emlékszem az volt, ha Gordon elbúkik akkor kell megölnie a családját, mint tudjuk meg is akarja tenni a film végén, de nem sikerül neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor Gordont minek akarta már megölni? A családját nem sikerült megölni, ezáltal ő is elbukott. Innentől nem volt már mindegy? Egy lényegtelenebb kérdés: elvileg az ártatlanokat nem bántja Jigsaw, vagy nem engedi, hogy bajuk essen. Ha így van, akkor a családját miért akarta megöletni? Hisz ők ártatlanok.
2010. júl. 18. 20:32
3/3 anonim válasza:
Már rég láttam,de emlékeim szerint Zep feladata nem az volt,hogy megölje Gordon családját,hanem hogy sakkban tartsa és fenyegesse őket a telfonhívás alatt,így ösztökélve Gordont a feladat elvégzésére.Később azért akarta megölni Gordont,mert lejárt az idejük.
A szabályokat Jigsaw találja ki (pl.időlimitek,mit szabad,mit nem szabad tenni stb.).
Remélem jól emlékszem,bár kicsit ködös...meg kéne már nézni újra.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!