Létezik egyáltalán ez a film? (Plusz egy másik filmes kérdés. )
1. Pici koromban nagyon féltem a Csúcsfejek című filmtől. Emlékszem valami olyasmire, hogy néhány csúcsfej van 1 fekete háttér előtt, fekete ruhában, sápadtak és nagyon ijesztőek. Ez vmi külön film/reklám volt?
Amikor láttam anyukám mögé bújtam annyira rettegtem, vagy csak álmodtam?
2. Ezt is pár évesen láttam, alig dereng valami, de szerepelt benne egy hosszú hajú nő, közelről nézte a hangyázó tévét és teljesen eltorzult az arca. (Lefolyott???) Aztán kórházban feküdt valahol. (Na ez után kezdtem el félni a tévétől :D)
Köszi ha valaki meg tudja fejteni ezeket! :)
A Csúcsfejek létező film, a TV-ben többször is leadták. Én sosem néztem, mert már az előzetes alapján nagyon nem jött be. Dan Akroyd az egyik főszereplő és az eredeti címe "Coneheads".
A másik kérdésedre a válasz szerintem A kör, bár szerintem az emlékeid elég elmosódottak, mert nem egészen úgy történik, ahogy leírtad. De nekem nagyon gyanús! ;)
Köszönöm a választ! :)
Nem a Kör volt, azt már többször láttam.
Ebben volt egy kb. 30 éves nő, odatérdelt a hangyázó tévéhez és teljesen eltorzult tőle az arca.
Szívesen! :)
Még gondolkozom a másodikon. Elég sok horrort láttam, és nézek továbbra is... Sikítok, ha eszembe jut valami. :)
Esetleg nem emlékszem még valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!