Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat volt ez?

Melyik sorozat volt ez?

Figyelt kérdés
Az M1-en szokták adni, de évekkel ezelőtt már, lehet olyan 8-10 éve is :) Most jutott eszembe, mert imádtam kicsiként. Nem sok rémlik belőle, csak pár emlékfoszlány. Ha jol tudom, akkor az első része rendesen a mai korban játszodott, egy családról szolt, apuka és a 2 gyerek (1 fiu, 1 csaj). Hozzáteszem h lehet h semmi sem igy van, csak megközelitőleg, mert nagyon kevés dolog rémlik a sorozatból. Szóval valami uton modon átkerültek a középkorba. Emlékszem még vmi kastélyra, egy királyi házaspárra meg robotokra. Valakit el is raboltak benne az egyik részében, a királyt vagy a királynét, bezárták a börtönbe és egy olyan robot "helyettesítette", aki pontosan ugy nézett ki, mint ő. Persze aztán kiderült h nem ő az. A szolgáik is robotok voltak, meg még egy csomo ember körülöttük. Aztán még beugrik olyan is, h a 2 gyerek találkozik parasztokkal, akik egy föld alatti bunkerben rejtőztek. Most nem tudom, lehet h robotot akartak mkiből csinálni v valami ilyesmi :D Picike voltam még viszonylag mikor ez ment :) ha valaki tudná ebből a kevés infobol, h miről van szó és megirná, nagyon hálás lennék érte :)
2010. júl. 18. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!