Miért tör ki forradalom Joker nyomán, mik az okaik a tömegeknek, hogy utálják és megöljék a gazdagokat?
Figyelt kérdés
Valamilyen szinten megalázzák a gazdagok a szegényeket pl. sült krumplival dobálják a lányt a metrón, nem akarják beengedni Jokert a kastélyba, elveszik az ingyen pszichiáterét. Joker őrült, tehát ő azért öl. De miért lesz belőle mozgalom??? Irigylem azokat, akinek van pénzük, ezért felgyújtom a kocsijukat és megölöm őket, ez a módja ennek a problémamegoldásnak??? Nekem nincs kifejtve, hogy mégis miért kellene ENNYIRE utálniuk őket és beállni Joker mögé. (Joker oké, azért öl, mert traumatizált és elmebeteg, de a többiek?)2019. nov. 7. 10:05
51/75 anonim válasza:
#50 Nem igaz. Felkiáltó mondat! Legyen már eszed!
53/75 A kérdező kommentje:
Amúgy én a filmbeli mozgalomra gondoltam, nem a valósakra. Hogy mi a logika mögötte, hiszen ő csak egy.
Amikor Mo.-n bezárt a Lipót, én nem emlékszem, hogy bármilyen népfelkelés lett volna, vagy különösebb összefogás. Max. olyat tudok elképzelni, hogy aláírást gyűjthettek, de tényszerűen nem tudom.
Ne itt öljétek egymást, kérlek, a témára relevánsan válaszoljatok, mielőtt még meglátnák a modik és kitiltanak rövid úton GYIK-ről.
2020. jan. 31. 10:33
54/75 anonim válasza:
Senki sem vitatkozik csak a 49%-os nem érti meg a film lényegét.
55/75 anonim válasza:
Miiiit nem értem, miiii van teeee itt duuumaaaaalj...
56/75 anonim válasza:
#55 Mivan kalácsképű? Te ne. ÁÁÁÁÁÁÁ! 😂
57/75 anonim válasza:
Azt eddig is tudtuk hogy te nem érted. De nem csak ehhez nem értessz hanem máshoz sem. Mert szellemileg visszamaradott vagy.
58/75 anonim válasza:
Érzelmileg labilis vagy. Keress fel egy pszichiátriai rendelőt. Köszönöm.
59/75 anonim válasza:
Hmmm... Tegyük fel az vagyok. Akkor minek szólsz be? Joker filmből te vagy a bankár akkor... XDDDDD
60/75 anonim válasza:
Próbáltam eljátszani hogy most te vagy Joker helyébe. Így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!