Szerintetek mi történt meg a Jokerben? Spoiler!
Figyelt kérdés
Mindenféle teóriát hallottam, van, aki szerint csak Arthur jó pillanatai kitaláltak, van aki szerint az egész történet, van aki szerint a film végén meghalt ás a az utolsó jelenet a menyországban vagy a purgatóriumban játszódik, stb. és mindegyik valamennyire logikusnak tűnik nekem. Szerintetek mi történt meg és mi nem?2019. nov. 6. 00:36
1/11 anonim válasza:
Képzelte a csajt.De utána megtörtént minden,A show műsör is. Elkapták, majd a kocsiból kijött, de a lázadást leverték és Jokert bezárták Arkham Ayslumba, ahonnan megszökött,és ott kezdett el bűnöző lenni.
2/11 anonim válasza:
Így tulajdonképpen átéled egy mentális beteg embernek azt a problémáját is, hogy nem tudja megkülönböztetni, mi a valóság és mi a képzelet. Pont ez a lényeg. Arthur sem tudja.
Zseniális, nem?
3/11 anonim válasza:
Remélem meghalt hogy ne legyen ennek a fos filmnek folytatása.
4/11 anonim válasza:
Nem 5 éveseknek szól a film. :)
6/11 anonim válasza:
Amiért nem bugyogós szuperhősök ugrálnak benne, attól még jó film. Meg nem is 10 éves hülyegyerekeknek szól.
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok hülye, 5ös vagyok mindenből
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy jó vagy matekból, még nem leszel érett is. Tudom, te már érett vagy, mert azt mondta anyukád, aki elvitt a filmre. És azt is tudom, hogy nagyfiú vagy már, más 18+-os filmet is. Csak akkor legalább nem kéne terjesztened a hülyeséget, ha nem értesz valamit.
9/11 anonim válasza:
Nagyon érett érzéked lehet a filmek kapcsán, hogy egy túlhipeolt filmre odakepzelsz olyan üzenetet ami igazából nincs is benne. 10/F
10/11 anonim válasza:
Akkor kérlek mondanál egy jó filmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!