Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mostanaban mi ez a sok feminis...

Mostanaban mi ez a sok feminista sorozat? (supergirl, batwoman)

Figyelt kérdés
Egy dolog hogy feminista (supergirlt lattam csak, es az osszes fogonosz no benne), na de hogy meg tele vannak leszbi jelenetekkel is?? Ki rendezi ezeket a filmeket, miert probaljak atmosni a nok mar igy is kusza agyat??
2019. nov. 2. 19:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Volt hogy lattam egy szep lanyt, aztan meglattam a polojan feminista feliratot, hat rogton 180 fokot fordultam. Ezzel a nok maguk alatt vagjak a fat.
2019. nov. 2. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

1. Senki sem akarja átmosni senki agyát. Minden író maga dönti el, hogy mit akar megvalósítani. Őket biztos ez érdekli.

2. Aki leszbikus, az "feminista" sorozatok nélkül sem fog vonzódni férfiakhoz. Dolgozd fel.

3. A te kusza agyadat gondolom a hímsoviniszta sorozatok mosták át. Mosd át újra a feministákkal. Akkor lehet beáll majd valami egyensúly.

2019. nov. 2. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

"Ezzel a nok maguk alatt vagjak a fat."

xD Mert nem jöhetnek össze veled? Nem tudják, hogy miről maradnak le. Na úgy kell nekik!

Szerintem a legjobb az lenne, ha bevonulnál egy szerzetesrendbe a világ végén, cölibátust fogadva, hogy móresre tanítsd ezt a sok pernahajder feministát.

2019. nov. 2. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kérdező, te vagy az aki a hasonszőrű emberkékkel 1/10-re pontozzátok a Batwomant meg ezeket a sorozatokat IMDb-n? :D Vagy te inkább azok közé tartozol akik a Marvel kapitány színésznőjét gyalázzátok?
2019. nov. 2. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Attól lesz feminista a sorozat, mert jellemzően női szereplők vannak benne?
2019. nov. 2. 20:22
 6/16 Alain Delon ***** válasza:
80%
Gondolom, a saját agyadat nem tartod kuszának. Bár szerintem az.
2019. nov. 2. 20:38
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Azért "sok" a feminista sorozat, mert teljesen el van romolva az érzéketek azzal kapcsolatban, hogy mi számít soknak. Pl. a jelenelgi legdominánsabb filmsorozat az MCU. Eddig 23 filmet gyártottak, abból 22-ben a főszereplő férfi volt. Egy, azaz EGY filmben nő. Akkora hisztit csaptatok le amiatt az 1/23 rész miatt, hogy sírva röhögtem. Az, hogy 20 filmet gyártanak férfi főszereplővel az teljesen természetes, de az, hogy 20-ból 1-ben női főszereplő van, az már extrém feminizmus. Ezért érzed soknak a dolgot. Most is a sorozatok túlnyomó többsége férfi főszereplős, de neked már az 1% nő is "sok".
2019. nov. 2. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:

"20-ból 1-ben női főszereplő van, az már extrém feminizmus"

nem erted! a supergirlben nem csak a foszereplo no, hanem az osszes foellenseg is!!! minden reszben legyoz egy gonoszt (aki no).

ezenkivul supergirl testvere aki lany, rajon hogy leszbikus.

kerdezem en, a 22 ferfi filmbol, hanyban volt homokos a foszereplo?

2019. nov. 2. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Lena Luthor nem leszbikus.
2019. nov. 2. 21:18
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

"22 ferfi filmbol, hanyban volt homokos a foszereplo?"

Sajnos nem sok. Pedig igény lenne rá, pl. nálam.

2019. nov. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!