Bosszúállók Végjáték! Ti kit hoznátok vissza?
SPOILER
Akik meghaltak, közülük kit támasztanátok fel, ha lehetne egyet?
Vasember
Natasha
Gamora
Thanos
(Én amúgy lány vagyok, ez mellékes)
Szóval nekem amúgy talán azért volt a kedvencem mert mindig olyan erős maradt, és nem kellett mutáns képességeinek lennie ahoz, h tiszteletbeli bosszúálló legyen, számomra egy hatalmas példakép volt🖤
Na igen! Amúgy én ez nem ide tartozik de én shippeltem Steve-vel. És van ezzel kapcs.ban egy teóraiám .
Szóval: ha Natasha nem hal meg akkor Steve nem megy vissza az időben Peggyhez , hanem ott marad Natashával✨
Amúgy nekem azt fura végig nézni h a végső csatában már nem volt ott , pedig ha valakinek akkor neki ott lett volna a helye
Ebben az esetben esetleg megsérülhetett volna úgy h mondjuk át szúrják a hasát és akkor meddő lenne.
(Persze az életben nem kívántam volna neki ezt de ha már meghalt akkor úgy is mindegy)
Ú amúgy a visszahozására van egy ötletem.
Ugye mondták h a kövekkel nem lehet visszahozni, DE , ha vissza mennének érte a múltba , pl a volmirra szállás előtt akkor lenne fekete özvegy a jelenben (hiszen a 2014es Gamora a jelenben van) és mivel a végkifejletet nem fefojásolná h akkor ott elvitték Nat et , így minden jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!