Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszúállók Végjáték! Ti kit...

Bosszúállók Végjáték! Ti kit hoznátok vissza?

Figyelt kérdés

SPOILER

Akik meghaltak, közülük kit támasztanátok fel, ha lehetne egyet?

Vasember

Natasha

Gamora

Thanos

2019. nov. 2. 01:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Én Natashát. Ő volt a kedvencem és amikor meghalt, bennem is meghalt valami, ami azóta is hallott, és ennek már majdnem 2 éve...
2021. febr. 14. 00:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, én szerelmes voltam Natashába. :(
2021. febr. 14. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:

(Én amúgy lány vagyok, ez mellékes)

Szóval nekem amúgy talán azért volt a kedvencem mert mindig olyan erős maradt, és nem kellett mutáns képességeinek lennie ahoz, h tiszteletbeli bosszúálló legyen, számomra egy hatalmas példakép volt🖤

2021. febr. 14. 00:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Én is imádtam őt. Nagyon fájt hogy az áldozatát a többiek kvázi semmibe vették (egy két kivétellel) Tonyéval ellentétben. Illetve az is nagyon szomorú volt hogy mennyire nem tudott kiteljesedni mint ember, sosem volt boldog, pedig megérdemelte volna és a személyisége, odaadása, külseje megvolt hozzá, mégsem tudott senkivel megállapodni. Szomorú hogy így halt meg, és ilyen fiatalon. És mégis hajlandó volt feláldozni magát. Mégis mindenkinek csak Tony áldozata a fájó és amit értékelnek. :(
2021. febr. 14. 00:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Na igen! Amúgy én ez nem ide tartozik de én shippeltem Steve-vel. És van ezzel kapcs.ban egy teóraiám .

Szóval: ha Natasha nem hal meg akkor Steve nem megy vissza az időben Peggyhez , hanem ott marad Natashával✨

Amúgy nekem azt fura végig nézni h a végső csatában már nem volt ott , pedig ha valakinek akkor neki ott lett volna a helye

2021. febr. 14. 00:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is Steve-vel lettek volna a legjobb pár akár romantikus értelemben, akár mint bajtársak. Én Bruce-szal semmi kémiát nem éreztem köztük, viszont Steve és Nat nagyon illettek egymáshoz, imádtam a dinamikájukat a Tél katonájában. És igen, szomorú hogy pont, egyedül ő nem érhette meg a nagy csatát. Még ha nem is lett volna sorsdöntő a jelenléte, megérdemelte volna hogy a bajtársai oldalán harcoljon még egyszer utoljára.
2021. febr. 14. 00:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát igen. Meg ha még ScarJo ki is akart lépni az MCUból akkor kaphatott volna esetleg boldog befejezést, mint Stevé
2021. febr. 14. 01:18
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen. Bár az hogy nem lehet gyereke némileg bekavart volna sajnos.
2021. febr. 14. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben esetleg megsérülhetett volna úgy h mondjuk át szúrják a hasát és akkor meddő lenne.

(Persze az életben nem kívántam volna neki ezt de ha már meghalt akkor úgy is mindegy)

2021. febr. 14. 09:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Ú amúgy a visszahozására van egy ötletem.

Ugye mondták h a kövekkel nem lehet visszahozni, DE , ha vissza mennének érte a múltba , pl a volmirra szállás előtt akkor lenne fekete özvegy a jelenben (hiszen a 2014es Gamora a jelenben van) és mivel a végkifejletet nem fefojásolná h akkor ott elvitték Nat et , így minden jó lenne

2021. febr. 14. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!