Vámpírnaplók, ez melyik rész? Mikor Démont kell kirángatni valami pszichés állapotból és az anyával kapcsolatos a megoldás, Stefen ragadja meg az elméjét és döbbenti rá, hogy szereti az anyját vagy mi . Valahol a 6. -7. évad környékén.
Figyelt kérdés
Hamár itt tartunk Stefont melyik részben hozták vissza azzal, hogy találkozott az anyával ?#Vámpírnaplók #dráma #vérfarkas #Stefan Salvatore #Damon Salvatore #Elena Gilbert #Boni Benett #bostorkány #Mystickfools
2019. nov. 1. 20:39
1/1 anonim válasza:
Én nem emlékszem ilyen részre de tuti van akor mer már töb kérdésbe láttam
én csak arra emlékszem mikor stefan kikapcsoja az emberségét és az anyával kapcsolják vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!