Szerinted hogy folytatódik a Barátok közt? Melyik variáció válik be? XD
1.) Miki elrabolta Timikét ->> telefonál a Nórával,hogy ne szóljon a zsaruknak, a Nóra meg sír hogy miért csinálja ezt.
2.) Vanda azt mondta Szabinak, hogy terhes ->> Szabi megkéri Vanda kezét
3.) Zsolt pisztolyt fogott Gézára,mert lefeküdt Zsófival ->> Odaér a Kinga, mielőtt lelőtte volna, elkéri Zsolttól a pisztolyt, és ő szegezi Gézára, mert megcsalta
Szerintetek? Ezek közül valamelyik lesz XDD aki nem érti, honnan szedtem ezeket, látogasson el a www.baratok.hu oldalra, ott vannak a videók :))
igen kitalálta mert nem terhes
de a Szabi elhittte
Egyik viccesebb mint a másik... :D:D xDDD
Szerintem a Nórás nem lesz mert nem tudná bántani a lányát.
A Kinga nagyon viccesen mondta a végén hogy ő az enyém szerintem az se lesz.
Max a Szabis de az is nagyon hihetetlen. :D:D
hihi.. XDD sztm a mikis akkor is. hogy elrabolta már, meg ráordított? bántani nem tudná fizikailag, de máshogy igen, mint láttuk. pl elköltözik vele vagy nemtudom.. ^^ . Átgondoltam a Szabisat..már azt is hihetőnek gondolom xDDD de azért annyira nem..
De az utolsó részben a Zsolt mit is mondott? "készülj!"-te jézus, mint valami akcióófilm X''DDDD na ott röhögtem ^^
jah még a mikis is esélyes,de a kingás az tuti nem
előző voltam
Szerintem Zsolt lelövi Imit... vagy Kinga Imit.. Am. lehet, hogy Szabi feleségül akarja venni.. de azis lehet hogy a Mikis lesz...DE Imit le fogjáák lőni.. XD szerinteem xD máár nagyon vároom.. :) Ja és Gézát szteem nem fogják lelőni vagy ha igen nem fog meghalni... xD
Picit zavaroos a válaszom de... ez van ezt küll szeretni..:D
By.: Krisztiih.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!