Aki látta a Joker című filmet amit most játszanak a mozikban, hogyan értékelné? Megéri megnézni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 19:02
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó volt! Az egyik legjobb film amit mostanában láttam. Szerintem elég mélyértelmű. Én nagyon imádtam!!
2/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett. Tényleg megéri megnézni, szerintem erősen Oscar esélyes film.
3/9 anonim válasza:
Engem jobban padlóra küldött, mint a requiem egy álomért.
A jó értelemben.
5/9 anonim válasza:
Egy teljesen jól elkészített dráma. Megéri megnézni, de azért nem kell világrengető minőséget várni tőle. Annyira nem jó, amekkora a hype körülötte.
6/9 anonim válasza:
Erre a filmre nem sajnáltam a pénzt, nagyon jó volt!!
7/9 anonim válasza:
Teljesen megéri, de ne egy szuperhős filmet várj.
8/9 anonim válasza:
Eleve max antihős...
De amúgy nagyon remelem, hogy elmegy a DC ilyen irányba a szuperhősökkel, szerintem hatalmas potencia lenne egy ilyen ennyire életszagú batman-ben, de sok dc szuperhősben.
Mondjuk szupermant nehezen tudnám beleképzelni egy ilyen világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!