Ha egy Terminátor részt sem láttam, de bemegyek a moziba megnézni a legújabbat az úgy jó?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 16:29
1/3 anonim válasza:
Még nem láttam az új részt, de nem tartom célszerűnek, legalább az első két részt érdemes lenne pótolni előtte, hogy legyen némi fogalmad a világról, és a karakterekről.
2/3 anonim válasza:
Az új Termiantor film a 2.rész után veszi fel a fonalat,a többit ignorálták. Javaslom azért előtte nézd meg az első 2.részt,mert azok emblematikusak a sorozatot illetően.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is, ahhoz hogy megértsd a lényeget, ismerni kell a háttérsztorit is, azt pedig az első két rész foglalja össze lényegesen, azokban hangzik el az egész! A többi rész már csak "kivitelezés" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!