Narutoban Hanzo még most is letudná győzni a sannin-t?
Figyelt kérdés
Régen fiatalabb korukban legyőzte őket.
És a mostani erejükben lévő Királyát,Tsunadét és Orochimarut is legyőzné? És vajon 1vs1 ben kik győznének ellene?
2019. okt. 28. 17:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem Jiraya és Orochimaru is viszonylag simán győznének ellene. Tsunadeban már nem vagyok annyira biztos, de ha fogadnom kéne akkor a sanninra tenném a pénzem. Amit nagyon megnéznék az egy Kakashi vs Danzo harc, szerintem ők kb egy szineten állnak, és mindkettőnek baromi jó képességeik vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)
2019. okt. 29. 22:02
3/7 anonim válasza:
Régebben gyengébbek voltak Jirayaék. Most már erősebbek a salamandránál. Főleg Jiraya.
Kakashi vs Danzo?
Itt valószínű hogy Danzo nyerne szorosan. (Persze ha egy sharinganja van Kakashinak, ha 2 akkor Kakashi win.)
Az egy sharingannal rendelkező Kakashit Itachi nagyjából 10mp alatt elintézné. Szóval Danzonak azért rendesen meggyűlne a baja vele termeszetesen ra is menne jopar izanagi.
4/7 anonim válasza:
Na es Itachi danzout mennyi idő alatt győzné le?
5/7 everlight válasza:
hanzo a seregével győzte le őket,de megkímélte az életüket.Egy maga sokkal gyengébb mint Orochimaru
6/7 anonim válasza:
Akkor Jirayanal plane gyengebb lehet
7/7 everlight válasza:
Akkor még nem voltak annyira erősek,de Hanzot Pain simán leverte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!