Van h2o-egy vízcsepp elég 4. évad? Ha van, le lehet tölteni vhol?
Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 12:33
21/27 anonim válasza:
Van.Csak magyar országon szerintem még nem játszották.amugy a 3.évadban van Luisz.
23/27 anonim válasza:
Igen, van.
Eddig volt már három, most készül a negyedik. 4.
Szerintem nem lehet letölteni, vagyis nem tudok róla.
Lehetne könyvben is. Az milyen lenne...
24/27 anonim válasza:
Én úgy olvastam wikipédián, hogy majd ez év októberében láthatjuk az új részeket a tv-ben! (:
25/27 Adrienn12 válasza:
lesz 4-évad! és bella ki fog szállni, jön helyette vissza emma. Will is kiszáll,és jönnek új szereplők elvileg...
26/27 Koczur Adrián válasza:
NEM LESZ NEGYEDIK ÉVAD, MERT MÁR 3. VOLT AZ UTOLSÓ!!! hELYETTE A MAKO MERMAIDS VAN TUDATLANOK, A YOUTUBE-ON CSAK KAMU AZ EGÉSZ MEGVÁGÁTK TÖBB EPIZÓD JELENTEIT ÉS UGY BERAKTÁK. GONDOLGOZZATOK, TUDOM HOGY NEHÉZ...
27/27 anonim válasza:
Lesz negyedik évad úgy láttam, az van kíírva.
Bela elmegy a 21. résznél vissza Írországba. Lewis tényleg nem lesz benne sem Will.
Azt nem tudom ogy hol van maga a film, de instagrammon láttam a negyedik évadból részt. És tényleg. Emma visszejön és nagyon mérges lesz Bellára, mert elvette a legjobb barátnőit. :( Bella ezért nagyon elszomorodik. Emma más sellőtársakat akar keresni, mert úgy érzi elárulták. :( A folytatást nem tudom csak egy perces volt a videó. :) De majd megnézem. :) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!