Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a szerelem rabjainak...

Mi lesz a szerelem rabjainak a vége?

Figyelt kérdés
azt szeretném megtudni h milesz a szerelem rabjainak a vége?gabi téll meghal???? írjatok le mindent lécci:) mert egy kicsit összezavarodtam.
2010. júl. 17. 04:41
 1/7 anonim ***** válasza:

youtube-n megnézheted

amor en custodia cap final

ezt írd be

2010. júl. 17. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
mire vagy kiváncsi.?Én nagyjából már végignéztem,ha nem is az összes részt..
2010. júl. 17. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
jah amnúgy igen Gaby meghal..De nem is a végén...Úgy emlékszem sokkal hamarabb...Paz és JM csak ezután jönnek össze.
2010. júl. 17. 07:53
 4/7 A kérdező kommentje:

de nekm egy csomo iylen amor en custidia-t kiad..:D

ami nem is ez a film.

2010. júl. 18. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:
és gaby hogy meg?:O
2010. júl. 18. 13:25
 6/7 lernen válasza:
De a végén nico kivel jön össze??
2010. szept. 2. 19:31
 7/7 anonim válasza:
Paz és Juan természetesen össze fognak jönni, és születni fog 2 gyerekük-ikrek - Emma és Federico - Paz regényének a szereplői után. Tatiananak gyereke fog születni Nico-tól, mert újra össze fognak jönni. A sztori dióhéjban annyi, hogy Nico őrült felesége megjelenik és miután Nicholas visszautasítja megpróbálja leszúrni, de Tatiana a kés elé ugrik megmentve ezzel Nicot. Ezért ő hálából feleségül veszi Tatit a kórházi ágyon, meg megpróbálja kényesztetni és összejön a gyerek :D. Ettől függetlenül végül Barbarával jön majd össze és a végén őt is teherbe ejti. Barbie amúgy a sorozat utcsó pár részében kilép a sorozatból, csak a fináléban jelenik meg újból.
2010. okt. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!