Rella Horváth kérdése:
Mi a kedvenc filmetek, és miért?
Figyelt kérdés
pl.: Harry Potter és az azkabani fogoly, Gyűrűk ura2019. okt. 22. 19:15
1/7 anonim válasza:
Tökéletes esküvő, mert nagyon jól meg van csinálva a színészek nagyon jó a történet teljesen érthető a filmzene meg nagyon stílusos
2/7 anonim válasza:
Szerelemben, háborúban. https://www.youtube.com/watch?v=cKB95h7E6y8
3/7 anonim válasza:
most inkább sorozatot említenék,olyat amiben figyelemreméltó alakítások vannak,szimpatikus karakterekkel,mai történettel. a címe Alaska nyomában. a sorozat John Green regénye nyomán készült,aki előtte olyan könyveket-amelyekből film készült- írt,mint a Csillagainkban a hiba,vagy a Papírvárosok(mondjuk utóbbi annyira nem jött be. egy kedvenc filmet nem tudnék írni,de talán 5-öt,na de az is nehéz lenne. s ha már említetted Harry Pottert és a Gyűrűk urát,én utóbbit bírom de nagyon.
4/7 anonim válasza:
Gyártási évtől és műfajtól függetlenül rengeteg filmet szeretek, aminek jó a sztorija (érdekes, izgalmas és/vagy megható), és a látványvilága sem unalmas. Lehetetlen lenne mindet felsorolni, de csak hogy jónéhányat említsek:
Vissza a jövőbe-trilógia
Taxi 1-5
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Frequency (2000)
Robotzsaru (2014)
Hajsza a győzelemért
Kutyabajnok (2002)
Eredet (2010)
Felkoppintva
Godsend - A teremtés klinikája
True Lies - Két tűz között
Padlógáz (Autobahnraser)
Ház a tónál
Levélbe zárt szerelem
Holiday
5/7 anonim válasza:
Hannibal Lecter's Diary II. Mert kevesen ismerik és mert abból derül ki minden a múltjáról, plusz olyan esetek, amelyek a valóságban is megtörténtek egy mexikói pszichopata orvossal.
6/7 A kérdező kommentje:
Én mondjuk csak azért említettem a Harry Pottert, mert az a kedvenc filmem! Én soozatok közül pl. a Dallas-t birom, de azt nagyon!
2019. okt. 25. 12:43
7/7 anonim válasza:
Mi meg azt bírjuk, ha a kérdező nyom egy likeot, ha már vesszük a fáradtságot válaszolni egy ismeretlen kérdésére... Minimum kék...
Sok kedvenc van. Legkedvencebb a Pál utcai fiúk eredeti változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!