Marvel kvízt töltök ki, de néhány kérdésre a választ nem tudom. Valaki megtudja válaszolni?
Elkezdtem egy Marvel kvízt, de akad köztük néhány, amit nem tudok megválaszolni, a segítségetekre lenne szükségem,
Íme a kérdések és hozzájuk a válasz lehetőségek:
1.Hány ember láthattunk Szellemlovasként a S.H.I.E.L.D ügynökei sorozatban?
A,1
B,2
C,3
D,4
E,5
2.Hány végtelen kő volt Thanos-nál a Bosszúállók 1. előtt?
A,1
B,0
3.Kiről vagy miről mintázták a Hydra logóját?
A,Jelképesen egy polipról
B,Az első földi embertelenről
C,Még mindig nem tudjuk
4. Miért kell tárolóba tenni a végtelen köveket?
A,Mert speciális tárolást igényelnek
B,Mert így egy átlag ember is horozójává válhat
5.Kitől tudta meg Poindexter (Célpont), hogy a barátnőjét megölték?
A,Fisk
B,Daredevil
C,Nadeem
D,Karen Page
E,Foggy Nelson
6.Hogy hívták Thanos első csatlósát?
A,Other
B,Aether
C,Reaper
D,Ebony Maw
E,Corvus Glaive
7.Milyen csapatnév nem hangzik el az MCU-ban?
A,Megszállók
B,Hódítók
8.Idővonalban miért csak a Vasember 2. után jön a Hihetetlen Hulk?
A, Mert a film vége utal arra, hogy a Hulk később játszódik.
B,A Vasember 1-et és 2-őt felesleges megzavarni a Hulk-kal.
C,Célszerűbb a Vasember 2-ben megismerkedni a S.H.I.E.L.D.-del
D,Mert a Hulk 2008-ban játszódik.
9.Az Étert kinek az utasítására vitte el Sif és Volstagg a Gyűjtőnek?
A,Thor
B,Odin
10.Mi történt közvetlenül Samuel Sterns-szel, miután a nyílt sebére cseppent Bruce vére?
A,Rögtön elment az épületből és felszívódott.
B,A tábornok még találkozott vele és megkérte, hogy segítsen neki.
C,Fekete Özvegy elkapta és elvitte a S.H.I.E.L.D. bázisra.
D, Belehalt a sérülésébe
E,Nem tudni
11. Melyikben nem volt utalás a Mocsárlényre?
A,Thor:Ragnarök
B,Vasember 3.
C,A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban
D,Köpeny és Kard sorozatban
12.Ki tudta meg,hogy Loki jogara Strucker-nél van?
A,Phil Coluson
B,Maria Hill ügynök
C,Nick Fury
A sorozatokat nem láttam így azokra nem tudom a választ, néhány kérdés pedig szerintem értelmetlen(?), vagy legalábbis nem derül ki a filmekből.
Amiket tudok:
2. 0 - Konkrétan a Végtelen háború kezdetéig egy kő sincs a birtokában, akkor kezdi el összeszedni őket. Addig csak a kesztyűt szerzi be, meg a csatlósait küldözgeti a kövek után, de azok mind átejtik vagy elbuknak. A legelső kő amit megszerez az a hatalom köve mikor lerohanja Xandart, ez pedig közvetlenül a Végtelen háború eseményei előtt történik.
4. Mindkét válasz jó, egyikből következik a másik. Mivel a köveknek hatalmas ereje van, így csak úgy tárolhatók és hordozhatók biztonságosan, ha egy erre a célra kialakított segédeszközbe teszik őket. Magában nem lehet őket fogdosni, legalábbis embernek semmiképpen (Thanosnak nem lett tőle baja hogy kézzel ért hozzájuk).
6. A, Other (magyarul a Másik), legalábbis a filmekben (nem tudom hogy a kérdés az MCU-ra vagy a kérpegényekre vonatkozik, de az MCU-ben a Másik a hírvivője, őrajta keresztül kommunikál Lokival, majd Ronan kivégzi a Másikat. A Black Order csak később tűnik fel, a Végtelen háborúban. Mondjuk az tény hogy attól szolgálhatták őt korábban hogy nem tűntek fel a filmekben, nem tudom van-e ezzel kapcsolatosan valami in-universe háttérinfó, de a filmekben biztos hogy a Másik volt az első akit láttunk Thanost szolgálni.
1. "B"
2. "A"
3. "B"
4. "B"
5. "Daredevil"
6. "Other"
7. Nem tudom.
8. Fogalmam sincs.
9. Ezt sem tudom.
10. "C"
11. "D"
12. "A"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!