Szerintetek idén a Bosszuállók:Végjáték vagy a Joker lett a jobb film?
Ez két teljesen különböző kategória.
Számomra a maga műfajában mindkettő csúcs.
Joaguin Phoenix pedig egy zseni és mindig is szerelmes voltam bele egy kicsit.
Istenem, nem hiszem el, hogy ide jutottunk :D
A Végjáték egy totál középszerű béna film, amit jól felhypeoltak és a sok hülye elhiszi, hogy mennyire epikus meg stb.
Közben meg egy rakás szar.
Mivel jön az újabb hullám, így már a kutya nem fog emlékezni 5 év múlva erre a hülyeségre, ahogy az összes többi futószalagon érkező marvel filmre se.
Ezzel szemben a Joker ott kezdődik, hogy már csak maga JP teljesítménye miatt egy élmény és a filmtörténet egyik kiemelkedő momentuma, amit elő fognak szedni még 10 év múlva is, úgy mint Jack Nicholson-t, Heath Ledger-t.
Jah és a fő hülyeség, hogy nem lehet összehasonlítani.
Dehogynem lehet, azt kell nézni, hogy kategóriájában mit ért el.
Utolsó? Miről beszélsz? Hova jutottunk? Teljesen ugyanaz a véleményem mint neked. Én nem irtam hogy a Bosszuállók jó lenne, csak megkérdeztem az embereket :)
Tudod pro kontra. :)
Szerintem jó lett a Bosszúállók is, bár engem az időutazósdi zavart benne, de maga a látvány, a karakterek, a dráma nagyon ott voltak, szóval én azt is szerettem, és le a kalappal hogy 11 év és 23 film után mekkora univerzumot raktak össze.
A Jokert még nem láttam, így arról nem tudok véleményt mondani, de nálam pont annak van izzadtságszaga, eddig már milliószor láttuk Jokert a filmvásznon, első Batman, Sötét lovag, Suicide Squad stb., kezd unalmas lenni a téma. Ettől még persze lehet jó a film.
13:10
Nekem is unalmas volt,sőt be sem jött eddig az egész Batmanosdi.
De a Joker mindent visz. Nézd meg!
"de nálam pont annak van izzadtságszaga, eddig már milliószor láttuk Jokert a filmvásznon"
3 Joker van, az is 3 évtized alatt futott le, ráadásul mind tök kidolgozott.
És akkor izzadtságszaga van.
A 10 év alatt lerakott 342 darab Marvel filmeknek bezzeg nincs izzadtságszaga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!