Ismertek olyan filmeket vagy sorozatokat, aminek a főszereplője egy kiskorú, aki elszökik otthonról?
Figyelt kérdés
Szia
Olyan filmet, de inkább sorozatot keresek, aminek a főszereplője egy kiskorú, aki elszökik otthonról. Nem feltétlenül azért, mert rossz a családja, hanem mondjuk valakihez megy, vagy függő, és nem akar hazamenni. Itt főleg olyan érdekelne, ahol a család keresi a gyereket, segíteni akar neki.
Ha valaki ismeri, a Fear The Walking Dead első részeiben ez zajlik le részben, és nekem tetszett az, ahogy a drogos 19 éves Nick anyja segíteni akar rajta, és mint kiderül, kiskorúként kezdte el a drogozást.
Valami hasonlót keresnék, és igen, tudom hogy megismételtem a kérdést
2019. okt. 12. 22:17
1/3 anonim válasza:
End of the f*ckin world.
Nem 100%-ig erről szól, de majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!