Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Asgardban mindenkinek ember...

Asgardban mindenkinek ember feletti ereje van?

Figyelt kérdés
Odin, Thor, Hela, Valkűr, Heimdall. Csak nekik van isteni erejük vagy minden Asgardinak ? Ha csak nekik az elég furcsa, de ha mégis akkor mi ennek az oka, miért és honnan van ilyen erejük? A Skandináv mitológiában mindenki Isten Adgardban. A filmben nem úgy tűnik. Miért ?

2019. okt. 8. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többség ott is átlagember, csak ott természetesnek veszik hogy vannak köztük istenek is. Ha mindenki isten lenne, akkor pl. elég nehezen nyírta volna ki Hela egymaga az összes őrséget 3 perc alatt.
2019. okt. 8. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag asgardi biztos erősebb mint egy ember (meg vannak a kiemelkedő harcosok mint Thor, Odin, Hela stb.) Nem jön sehonnan az erejük, így fejlődtek.

1: Helát csak egy egész bolygó elpusztításával lehetett megölni, nyilván pár asgardi őr nem tudja legyőzni.

2019. okt. 8. 15:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is így gondolom. Persze, Hela egy “szörnyeteg” volt, ez nem is kérdés. Leginkább a nép érdekelt, hogy milyen erővel bír, gondolom ők is élnek kb. 5000 évig.
2019. okt. 8. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy most utánanéztem elvileg Loki a Sötét világban megemlíti, hogy az asgardiak átlag 5000 évig élnek. Thor 1500 de még fiatalnak számít, szóval nagyjából összejön.
2019. okt. 8. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az átlag ASgardiak is kb 5000 évig élnek és sokkal erősebbek/strapabíróbbak mint az emberek. És vannak akiknek ezen felül még van valami képessége/hatalma. pl Odin, Thor, Hela, Heimdal stb.
2019. okt. 8. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Van még valami. A Valkűr meg említi, hogy Hela és Thor Asgardbol merít erőt. Asgard pusztulása után Thor ugyanúgy erős maradt.

Helára visszatérve, amikor le döntötte a mennyezetet, egy képen látszott ahogy a Mjölnir a kezében volt. Erről sem lehet sokat tudni, hogy miért volt akkoriban nála. Gondolom bűbáj sem volt rajta mert akkor biztos nem emelte volna meg és egy ilyen lény mint ő aki végtelenül tud fegyvert kreálni, mi szüksége volt a pöröjre.

2019. okt. 13. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Asgard nem a hely, hanem az emberek"

A bűbáj az első Thorban került rá, de ha még előtte is rajte lett volna, Hela akkor is fel tudja emelni. Ne feledd: Odin szemében kell méltónak lenni. És tekintve hogy akkoriban apa és lánya vígan hódítgattak mindenfele Hela méltó lett volna. De mint említettem az első Thorban kerül rá a bűbáj.

2019. okt. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!