Melyik a legjobb star wars film 1999 óta?
Figyelt kérdés
Baljós árnyak
Klónok támadása
Sithek bosszúja
Az ébredő erő
Az utolsó jedik
Solo
Zsivány egyes
Szerintem a Sithek bosszúja utána a zsivány egyes. Egyértelmű h a Sithek bosszúja nagyon jó lett. A harmadik legjobbat viszont nem tudom megnevezni. Ha kellene, akkor a baljós árnyak talán.
2019. okt. 8. 07:17
12/16 anonim válasza:
Nálam a Sithek bosszúja az egyik legjobb Star wars film, amit sorosan követ a Zsivány egyes, ami szintén egy lebilincselően izgalmas film. Utána jön a Baljós árnyak, ami a hibái ellenére szintén szórakoztat, a végén lévő párbaj pedig odaver rendesen. A Solo nálam egy korrekt szórakoztató űrkaland film, A Klónok támadását viszont már nem szeretem. Nyálas és alig történik benne valami. Az ébredő erőt egyszer meg lehet nézni, de egy hitvány Új remény film, ami semmit nem tett hozzá a a világhoz. Az utolsó jedik meg nemhogy nem működik mint Star wars, hanem normális filmként sem működik És az egyik legrosszabb filmnek tartom, amit valaha csak készítettek.
13/16 anonim válasza:
Én egyformán szeretem az összes felsorolt filmet, de ha muszáj sorrendet állítani, íme:
1. Sithek bosszúja, Zsivány Egyes
2. Solo
3. Az utolsó Jedik, Az ébedő Erő
4. Baljós árnyak
5. Klónok támadása
14/16 Tislerics Máté válasza:
1. Baljós Árnyak
2. Sithek Bosszúja
3. Ébredő erő
4. Zsivány Egyes
5. Klónok Támadása
6. Solo
7. Utolsó Jedik
15/16 anonim válasza:
Csak a Rogue One nem volt totális katasztrófa...
16/16 anonim válasza:
1. Zsivány Egyes
2. Sithek bosszúja
3. Klónok támadása
4. Baljós árnyak
5. Utolsó Jedik
6. Ébredő erő
7. Solo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!