Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nemrég láttam egy kínai vagy...

Nemrég láttam egy kínai vagy hongkongi misztikus, akció filmet a youtubon, de nem tudom a címét. Esetleg valaki felismeri a történetet?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődik, hogy iskolások vannak egy múzeum szerűségben és éppen tisztelegni akarnak az egyik uralkodó emlékműve előtt, de rossz irányba hajlonganak és ekkor megjelenik valaki, aki elkezdi mesélni a történetet azokról, akiknek emlékmű van állítva. Két hadvezér, akik egykor jóbarátok voltak legyőzik együtt a zsarnok császárt. Az új császár egymásnak ugrasztja őket azzal, hogy azt mondja azé lesz a hercegi cím, aki elsőnek veszi be a várost.

A két vezér tényleg elkezd egymás ellen dolgozni. Hol az egyik győz, hol a másik. A vége az lesz, hogy a vesztes a szerelmével együtt meghal. Egymás karjában lesznek öngyilkosok.

Sajnos a végéről lemaradtam és nem találok vissza, mert a Smart TV-n nem tudok előzményeket keresni.

#film #koreai film #Kinai film #hongkongi film #fantázi film
2019. okt. 2. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%, hogy rossz a tippem, de talán a Jackie a legenda lesz az 2005-ből. Angolul: The myth
2019. okt. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!