Milyen kelet-ázsiai harcművészeti filmet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A műfaja mellékes, de olyat keresek, amiben harc, verekedés van, kardok, fegyverek, de nem ilyen lőfegyveres-akció. Lehet régebbi is, pld 70-es évekbeli.2019. okt. 1. 15:40
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mindkettőt ismerem, igaz, régen láttam őket.
2019. okt. 1. 16:45
4/11 anonim válasza:
kung-fu gyilkos
SPL
ezek donnie yen filmek-szerintem őt nem kell bemutatni
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Utolsó: kedvelem Donnie Yent, a Kung Fu gyilkost nem ismertem tőle, valahogy elkerülte a figyelmem, külön köszi.
2019. okt. 1. 20:17
6/11 anonim válasza:
The raid 1-2 főszerepben Iko Uwais- talán ezt is láttad,ám ha nem,mindenképp ajánlom. főleg a 2.részt
7/11 A kérdező kommentje:
Rámentem a wikire, mert kíváncsi voltam Iko Uwais milyen harcművészetekben jártas. Nem láttam a filmeket, de ígéretesnek tűnnek.
2019. okt. 1. 20:49
8/11 anonim válasza:
nézd meg az Into the badlands sorozatot, harcművészeti sorozat
9/11 anonim válasza:
Hero
House of flying daggers
The grandmaster
10/11 anonim válasza:
A kelet harcosai: a történet maga egy kicsit gyermeteg szerintem, viszont sokféle fegyvert használnak, emlékezetem szerint jól megkoreografált jelenetekkel.
A Bosszúálló sasokkal is tehetnél egy próbát.
Modern korban játszódók közül szerintem a Ninja gyilkos és a Rajtaütés 1-2. még elég jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!