Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Angel című sorozatban...

Az Angel című sorozatban Cordelia és Angel össze fognak jönni? Angelt fogják egyáltalán valakihez szerelmi szálak fűzni? Ha igen, kihez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol tartasz a sorozatban? Am lesz köztük valami, de nem sokáig. Meg lesz egy vérfarkas barátnője is.
2010. júl. 15. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:
a harmadik évad 7. részét láttam utoljára. És érdekelne hogy mi lesz velük. De gondolom a csókon kívül semmi komoly nem lesz, ugye?
2010. júl. 15. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nem nagyon sajna.:(

Én is vártam hogy lesz valami. Én már befejeztem az Angelt.

Most a Buffyt nézem. Itt viszont nem nagyon bírom Cordeliát.

2010. júl. 17. 21:02
 4/4 anonim válasza:
Tudtom szerint nem fognak összejönni.. :) És szerelmi szálak csak Buffy-hoz fűzik, de elhagyta, mert tudta, hogy annak a kapcsolatnak nem lenne jó vége. És Buffy elhagyásától kezdődik az Angel sorozat. De tudni lehet, hogy Buffyt mindig szeretni fogja, hiszen miután Buffy meghal, visszatér egy rövid időre, meg előtte amikor Riley-val összejön, akkor is visszajön. Remélem érted, amit mondtam.. (:
2011. máj. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!