Ti milyen barátnőt képzelnétek el Sirius Blacknek?
Én úgy őszintén mindenhogy elképzeltem már. Csendes lánnyal, fiús lánnyal, vad és kalandvágyó lánnyal, és magammal is persze😂... Sőt biszexként is. De valahogy melegként is gondolok rá...
Igazából nem tudom, mindehogy tökéletes lenne, szerintem.
Jó kérdés, ezen még sosem gondolkoztam. Az én szememben ő egy örök agglegény. Így hirtelen nem is tudnék olyan lányt mondani, aki úgy igazán hozzá való.
De így belegondolva, szerintem egy életvidám, dinamikus és természetesen szép nővel tudnám a legjobban elképzelni. Ha boszorkány, akkor nagyon jó a párbajban, és ügyesen varázsol. Igazából egy muglit is simán el tudnék képzelni mellé.
Ha nem került volna Azkabanba, szerintem akkor sem volna valószínű, hogy lesz barátnője. Ő tipikusan az a férfi, aki sosem állapodik meg,szereti a veszélyes életet és mindig a kalandot keresi. Harry számára kitűnő keresztapa, pont kellőképp féltette, és vigyázott rá, de apukaként nem tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!