Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti milyen barátnőt képzelnétek...

Ti milyen barátnőt képzelnétek el Sirius Blacknek?

Figyelt kérdés
Noha nagy nőcsábászként van jellemezve, mégsincs egy lány sem megemlítve akivel közelebbi kapcsolatba került volna. Kíváncsi vagyok ti milyen nőt képzelnétek el mellé, akár külső akár belső tulajdonságok téren :)

2019. szept. 23. 22:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Én úgy őszintén mindenhogy elképzeltem már. Csendes lánnyal, fiús lánnyal, vad és kalandvágyó lánnyal, és magammal is persze😂... Sőt biszexként is. De valahogy melegként is gondolok rá...

Igazából nem tudom, mindehogy tökéletes lenne, szerintem.

2019. nov. 17. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
93%

Jó kérdés, ezen még sosem gondolkoztam. Az én szememben ő egy örök agglegény. Így hirtelen nem is tudnék olyan lányt mondani, aki úgy igazán hozzá való.

De így belegondolva, szerintem egy életvidám, dinamikus és természetesen szép nővel tudnám a legjobban elképzelni. Ha boszorkány, akkor nagyon jó a párbajban, és ügyesen varázsol. Igazából egy muglit is simán el tudnék képzelni mellé.

Ha nem került volna Azkabanba, szerintem akkor sem volna valószínű, hogy lesz barátnője. Ő tipikusan az a férfi, aki sosem állapodik meg,szereti a veszélyes életet és mindig a kalandot keresi. Harry számára kitűnő keresztapa, pont kellőképp féltette, és vigyázott rá, de apukaként nem tudnám elképzelni.

2021. jan. 10. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!