Szeretnék jó filmeket nézni, de már nincs ötletem?!
Húha, ha a dráma kiesik, akkor a filmek fele kiesik. Mármint a dráma egy olyan alappillére a filmeknek, ami szinte minden filmben megtalálható, kisebb-nagyobb százalékban.
Én azt ajanlom, hogy imdb-n nézelődjetek mindenféle formában.
Kereshettek más emberek által készített kevenc listát. Esetleg, ha van kedvenc rendezőtök annak a filmjeit végig lehet pörgetni. Ha vannak olyan filmek, amiket kedveltek, akkor lejjebb görgetve az ajánlások között találhattok olyat, ami szintén tetszhet. Top250-es listaból, oscar díjas listákból.
Konkrét filmet talán feleslegesen ajánlanék, mert a többségét valószínűleg láttátok, ha tényleg sokat néztetek, de így talán segíthettem kicsit.
három óriásplakát Ebbing határában-dráma megöntözve szarkasztikus humorral,eredmény zseniális oscar díjas film.
Wind river
The town
a könyvelő
Sicario
Gengszterosztag
Napos oldal
Csúcshatás
A túlélő
Hidalgo-a tűz óceánja
A főnix útja
A nemzet aranya
Köszi, aki vette a fáradságot és írt pár címet. Listákat én is tudok keresni Google-ban, de azért köszi 😊.
Van a leirt filmek közt egy kettő amit nem láttunk, utána fogok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!