Melyik filmben ragad be egy idősebb hölgy a liftbe és jut ki úgy, hogy egy férfi húzza ki a lift tetején át (részletek lent)?
Maga a film érdekelne, mert, amikor kicsi voltam, sokszor megnézték otthon, hogy jó film és kíváncsi vagyok, miről szól, mert alig emlékszem rá.
Erre a részletre emlékszem csak. Az idős nőn azt hiszem zöld kosztüm van (nadrággal).
Még arra is emlékszem, hogy nagyon kellett pisilnie, azért is szedték ki a liftből és, amikor kiszedték és felért a lakásba, pont bement előtte valaki a WC-re és hiába dörömböltek egy nővel, nem nyílt ki az ajtó, mert, aki bement (sminkelni azt hiszem), zenét hallgatott.
Azt hiszem azért ment be sminkelni, mert szóltak neki, hogy jön a fiúja (váratlanul bukkant fel) és szépen akart kinézni.
Aztán az idős hölgy mégis bejutott és, ahogy intézte a dolgát, véletlenül bementek, köztük egy idős férfi, kezet is fogtak. Arra emlékszem, hogy a férfi és a nő a wc után elmentek valahova beszélgetni, aztán összejöttek.
Valamikor a kilencvenes években láttam. A nőnek kontyba fogott hosszú haja volt.
Mi a film címe? Vagy mirőo szólt ez a film?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!