1/11 anonim válasza:
Agymenők. Minden tekintetben ütősebb.
2/11 Balogh Bence 2019 válasza:
Soha nem tudtam még csak elmosolyodni sem az Agymenőkön.
Ízlések és pofonok.
4/11 anonim válasza:
generációs különbségek vannak,más humor,de mindent összevetve Jóbarátok
5/11 anonim válasza:
Nekem a Jóbarátok örök kedvenc.
6/11 anonim válasza:
Agymenők. Engem a Jóbarátok nem köt annyira le.
7/11 anonim válasza:
Ja bocsánatot kérek, akkor átírom a válaszomat: Jóbarátok.
Úgy látszik ennek a kérdésnek csak ez a jó válasza. :D
8/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne egyik, vagy másik válasz jó?
Én mindkettőt kedvelem, nehezen tudnám eldönteni, melyik a jobb. :-)
2019. szept. 14. 13:05
9/11 anonim válasza:
A Jóbarátok egyben jó, ha előröl végéig nézed a sorozatot, az Agymenőknek meg külön-külön is nagyon jók a részei, nem annyira összefüggőek.
10/11 A kérdező kommentje:
Én is kedvelem mindkettőt, de több embertől halottam, hogy csak egyiket vagy másikat szereti. (nem vagyunk egyformák)
Karácsonyra megkaptam a Jóbarátok lego készletet a családomtól. Érdekesség: amikor összeépítettem a két ünnep között éppen a viasat6-on ment a sorozat. Az utolsó részt adták, amelyben kiürítik a lakást és elköltöznek. Majd elkezdték újra a legeslegelső résszel. :-)
2020. jan. 9. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!