Melyik film lehet ez a piros lufival?
Már régóta kutatom hogy melyik film lehet ez... Nem az AZról beszélek, ez egy másik és sokkal korábban jelent meg. Még kisebb voltam és láttam párszor anno a tévében. Nem hinném hogy horror, de nagyon ijesztő. Amikre emlékszem belőle: van benne egy piros lufi, amely egyedül száll föl a házban. Van egy testvérpár-egy kisfiú és kislány. Amikor iskolába viszi az anya egy napon a fiút, az átjárón a fiúcska elejti a játékfiguráját, utána szalad és egy autó halalra gázolja. Amikor a lánytestvérének a szülők ezt el akarják mondani otthon, a lány erre: -tudom hogy meghalt, hosz ő mondta.
Aztán a lány ki akar ugrani az ablakon merthogy a halptt kisfiú azt mondta ugorjon vele.. Aztán egy hatalmas szemű baba is előkerül.:-? A végén pedig az anya ismét gyereket vár, de erre ikrei lesznek. És a lányszerint az egyikük a meghalt fiú.. Mi lehet a film címe?!
Esetleg ez: A túlvilág szülötte
Talán ez segíthet még bár nem mai: https://www.youtube.com/watch?v=kWMwHLFxAxU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!