A Netflix Witcher sorozata lehet az új Trónok harca?
Figyelt kérdés
Van rá esély,hogy legyőzi? Hatalmas az érdeklődés felé, de a kérdés,hogy meg van e benne,ami kell?2019. szept. 7. 20:37
1/9 anonim válasza:
A könyvekben minden megvan ami kell, hisz sokkal jobbak, mint az ASOIAF, az, hogy milyen adaptáció lesz majd kiderül.
2/9 anonim válasza:
Nem, hiába alapszik "realistább" fantasy alapokon mindkettő, rengeteg mindenben különböznek. Az erősségeik is mások, így nem tartom valószínűnek, hogy azt a közönséget elérje (és akkorát), mint a Trónok harca, bár utóbbiból sem néztem volna ki, hogy ide jut.
3/9 anonim válasza:
Legyőzi? Miben? Elég nehéz mérni hogy mi kap nagyobb hype-ot.
Amúgy én sok jóra nem számítok, költségvetés stb terén nem egy kategóriában indul a kettő, bár got utolso évadát tekintve a költségvetés sem garancia semmire.
4/9 anonim válasza:
nem valószínű, sőt én úgy tudom hogy a hardcore fanok szkeptikusan várják és az eddig látottaknak nem adtak pozitív visszhangot, míg a casual közönség különösebben nem érdekelt a témában
5/9 anonim válasza:
Ha jól megcsinálják, lazán jobb is lesz. És az h szkeptikusak a könyv ismerői, ezzel jár. A trónok harca előtt is ugyanez volt, első ránézésre ott sem ütötte meg a könyv mércéjét, a szereplők ott sem úgy néztek ki ahogy kellett volna, stb.
6/9 anonim válasza:
Engemet nem az érdekel egy műnél, hogy melyik lesz népszerű, hanem hogy tényleg jó történet kerekedik ki belőle igényes feldolgozással.
8/9 anonim válasza:
Bár vannak hibái a sorozatnak, amiket remélhetőleg a későbbi évadok még javítanak, de a Trónok harcánál már most jobb :D :D
9/9 anonim válasza:
A Trónok Harca esetét nyugodtan két részre vehetjük, egyszer az 5. évadig, és másik meg ami utána jött. Egyik iszonyat jó, a másik fele vállalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!