Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt a pénteki Barátok...

Mi történt a pénteki Barátok Közt-ben?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez a heti összefoglaló:-)

2008. nov. 15. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Van torrent a gépeden?Ha igen akkor át küldöm neked a "torrent file-jét"(nem tudom hogy hivják)!!!Vagy ha regizve vagy a Bithumen-en vagy a Majomparádén letudod tölteni:)

Amúgy én is még csak most töltöm szóval elmesélni nem tudom:)

2008. nov. 15. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Nincs torrentem:( De akkor elolvasom a heti összefoglalót.Csak kíváncsi lettem volna a részletekre:)

Köszönöm!

2008. nov. 15. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Am én arra emlékszem,hogy az Imi úgy gondolja,hogy nincs esélye annál a kocsis csajnál,a Miklós beakar menni a Klaudiához,hogy visszacserélje a gyógyszert,mert ugye megtudta a Lacitól,hogy nem csak pszichológiai vizsgálatok lesznek,(ez lehet,hogy csüt.volt:S)akkor az András megmondta az Alexnek,hogy ne próbálkozzon az Emmánál,A Vanda is gyanakszik,hogy van vmi,Magdi n. azt hitte,hogy a Mikii eladja a lakásukat,és fel akart menni szólni a Mikiinek,hogy hogy képzeli,de nem volt otthon,és amikor hazajött mondtaneki a Nóra,hogy a Magdi n.kereste mert blabla,és erre a Miki lement és mondta,hogy nem akarja,és Magdni n.elkezdett hálálkodni.a Vandának az apjához kell költöznie,mert az annya kiakarja adni a lakást.Másra nem emléxek:S

Ja meg az,hogy a Klaudia összevagdosta egy ruháját(De lehet,hogy ez is csüt.volt:D)

/pici cutte/

2008. nov. 15. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Pénteken volt barátok közt? :O A Domino-nap volt nem? xD
2008. nov. 15. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt pénteken, csak előbb kezdődött.1/2 8-kor.
2008. nov. 15. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. nov. 16. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!