Mi a címe annak a filmnek amelyben "neonácik" akarják átvenni a hatalmat Nagy-Britanniában a II. VH után?
Ez kizárt.
A filmet vmikor 2000 előtt láttam, amikor még általános iskolás voltam és nem tudom, h akkoriban mennyire volt friss a film. A stroy lényegére emlékszek: időben a 2.V.H. után vagyunk, valahol a 45 és 80' között, Nagy Britanniában. Rejtőzködő " Neo-Nazi " csoport horogkeresztes zászlóval (d nem olyan mint a 3. Birodalmi csak hasonló) meg minden ami kell, és az akciójuk lényege valami méreg belejuttatása egy időben, szinte minden város ivóvízhálózatába. De nem sikerül és nem tudják átvenni a hatalmat, de jó kis izgalmas film.
Ez nem Angliában játszódik de neonácik mérgeznek benne víztározókat, szóval nézz rá, mielőtt tovább megyünk.
Three The Hardway (1974).
Apokalipszis (The Apocalypse Watch, 1997).
Legutolsónak:
Megnéztem a trailer-t, és úgy tűnik ez az!!!
nem hittem volna, hogy valaki meg fogja tudni még válaszolni. (sokáig nem volt rá helyes válasz)
Köszönöm mindenkinek aki megírta az ötletét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!