Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan vélekedsz a Marvel...

Hogyan vélekedsz a Marvel Netflixes sorozatairól? Melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés
Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage, Iron Fist vagy a The Punisher? Mit szeretsz vagy éppen nem szeretsz bennük? Volt olyan szereplő aki kifejezetten megfogott? Melyiket lenne érdemes szerinted folytatni?

2019. szept. 2. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
The punisher! Nyers,helyenként túl realisztikus,brutális,kedvenc...Ráadásul Bernthal messze jobb színész,mint a többi sorozat szereplői,így sokkal "hitelesebb" karakter.
2019. szept. 2. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Iron Fist!

De mind szeretem.

Sok szereplő megfogott.

Mindet folytathatnák.

2019. okt. 6. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Daredevil és Punisher a legjobb szerintem.

Jessica Jones sem rossz, a karakter és a színésznő szerintem telitalálat. A 2. évad már gyengébb és zavart a túltolt feminizmus.

Luke Cage nem tetszett számomra nagyon unalmas és vontatott volt, és mivel mindenhol azt láttam, olvastam hogy a Iron Fist a leggyengébb így azt már meg sem néztem. Illetve a Luke Cage 2. évadát sem.

A Defenders is tetszett, és ebben Luke Cage is sokkal szimpatikusabb volt. Kellettek mellé az erősebb karakterek, színészek, és persze történet. JJ És Matt jelenetei kifejezetten jók és szórakoztatóak voltak így szívesen megnéztem volna még akár több évadot is a Defendersből, vagy akár egy külön sorozatot amiben közösen szerepelnek.

Szóval Defenders, Daredevil, The Punishert-akár közös sorozatban is-jöhetne még. JJ 3.évaddal még adós vagyok, így miután megnéztem lehet úgy érzem majd, hogy elég volt.

2019. okt. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!