Ez így szabályos a Boratban?
Figyelt kérdés
A Boratban ahogy bemutatják Kazahsztánt az nem egyezik a valósággal és ezzel az országot leminősítik.2010. júl. 13. 21:52
1/5 anonim válasza:
Főleg,hogy Romániában forgatták a falusi részt,és pl a kovács nem is értette mit mond róla csak bólogatott.Mindkét országban botrány volt miatta.És tőlünk is jár neki egy fekete pont,mert az egyik bevágásban egy hortobágyi csikós is szerepel lóval ostorral,ha észrevetted.
Amúgy jó film:)
2/5 anonim válasza:
Ez a Hortobágyos rész mikor van? Melyik részénél?
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó film, csak ez így kicsit durva, hogy más országokat minősítenek le.
2010. júl. 13. 23:08
4/5 anonim válasza:
Első vok
Belenéztem a kedvetekért.A Hortobágyos rész a végén van,amikor a készítők neveit sorolják 1 óra 16 perc 45 másodpercnél.
5/5 anonim válasza:
Köszi szépen. Még ma megnézem, nagyon kíváncsi vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!