Melyik volt a legdurvább jumpscare, amelyikbe belefutottatok egy horrofilmben?
Volt valami elmegyógyintézetes film, ahol a korábbi orvosok normálisra akarták őrjíteni a bolodokat, ezért kínozták, érzéstelenítés, altatás nélkül műtötték stb őket. A hely már bezárt, fiatalok bementek vagánykodni. Az egyik csaj kézi kis videóval járta a helyet, egyik folyosó végén lévő szobában a kamerán keresztül látott, hallott egy ilyen ébren műtést a kamerán keresztül. Leengedte a kamerát, minden eltűnt és kuss volt. Felemelte megint, látta ismét a jelenetet és észrevették, egyik orvos elindult felé. Leengedte a kamerát, megint semmi. Ismét felemelte, és a pasi már ott állt majdnem előtte.
Ez akkor ütött, de csak mert épp olyan passzban voltam. Előtte és sajnos azóta, és abban a filmben se tudnak ezek így kikészíteni ahogy az előttem szólók írták, mert max meglepődöm, ha elbambulok a filmen és van vmi váratlan.
Mert ezekben a filmekben semmi se az, kiszámíthatóak. De imádom a horrort nézni, csak nagykn várom azt a borzongást, az izgalmat, amit írtok és irigykedek higy a többség ezt full totálban át tudja élni.
Alien szintén, amikor először láttam pl kiugrani az arcmászót a tojásból, de a fióka születése is aranyos
(Bár az már annyira nem jumpscare) :)
Cloverfield Lane 10 nél az ablaknál a nő..
Kedvencek Temetője végén a kisgyerek mutatványai sem rosszak, mai napig.
Igen, az nem jutott eszembe, A Kör :)
Az a rész is rendesen vigyázba ültetős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!