Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki tud segíteni? (Bőv. Lent)

Valaki tud segíteni? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó, hogy elszeretném kezdeni a Naruto animét, és segítség kéne. Nos valaki le tudná írni sorrendben az évadokat (Shippuden stb.) és, hogy hány részből áll? Továbbá készült belőle OVA?

2019. aug. 22. 17:26
 1/5 Pekka ***** válasza:
100%
Katt ide: [link]
2019. aug. 22. 20:06
 2/5 Pekka ***** válasza:
100%

És még:

Find the Four-Leaf Red Clover Ova

Mission: Protect the Waterfall Village Ova

Ninja Clash in the Land of Snow Movie

Hidden Leaf Village Grand Sports Festival OVA

Legend of the Stone of Gelel Movie

Finally a clash! Jonin VS Genin!! Indiscriminately Championships battle royal OVA

Guardians of the Crescent Moon Kingdom Movie

Naruto Shippuden the Movie

Shippū! Konoha Gakuen Den OVA (High School Chronicles)

Naruto Shippuden the Movie: Bonds

Naruto Shippūden The Movie: Inheritors of the Will of Fire

Naruto: The Cross Roads OVA

Naruto Shippuden the Movie: The Lost Tower

Naruto, the Genie, and the Three Wishes, Believe It OVA

Naruto x UT OVA

Naruto the Movie: Blood Prison

Chūnin Exam on Fire! Naruto vs. Konohamaru OVA

Ultimate Ninja Storm Generations OVA Hashirama Senju vs. Madara Uchiha

Naruto the Movie: Road to Ninja

Sunny Side Battle OVA

Ninja Escapade OVA

The Last: Naruto the movie

The Day Naruto Became Hokage OVA

2019. aug. 22. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. De még mindig nem értem. Ez “csak” a sima Naruto? Mármint úgy értem, hogy van még olyan, hogy “Shippuden” meg “Boruto” szooval nem nagyon tudom hogy van ezxd
2019. aug. 22. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Először van a sima Naruto ami 220 részt foglal magàba, utána jön a shippuden a maga 500 részével, utána pedig a Boruto ami jelenleg is fut és kb 100-ik résznél tartanak. Rengeteg ova van ahogy az elöző válaszoló írta, viszont hogy időrendi sorrendben hogy illeszkednek a sorozatba azt nem tudom. Egyébként történet szempontjából egyik ova sem lényeges, max egy kis plussz ha nagy rajongó vagy.
2019. aug. 24. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszi szépen! Mindent értek 😁
2019. aug. 25. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.