Szerintetek baj, ha a negatív karaktereket szeretem jobban?
Figyelt kérdés
Akár filmet, animét vagy sorozatot nézek, többnyire a negatív karakterekkel tudok azonosulni és ők jobban is a szívemhez nőnek. Más is van így ezzel?2019. aug. 20. 17:50
1/3 anonim válasza:
Én is így vagyok a dologgal,nem minden esetben természetesen egy gyerekgyilkossal vagy pedofillal nem fogok szimpatizálni,de legtöbb esetben én is jobban azonosulok a negatív karakterrel.
2/3 anonim válasza:
Nem baj, én is sokszor így vagyok vele. Az 1-es válaszoló jól leírta, hogy azért nem mindegyik negatív karakter ilyen.
Szerintem egy jól megírt antagonista érdekesebb, mint egy jól megírt hős. Például az, hogy Superman miért jó és segíti az embereket egyértelmű. De mondjuk Lex Luthor miért teszi azokat a rémes dolgokat, amiket tesz? (Ha ez érdekel, nézd végig a Smallville-t.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyilván én se mindig csak velük vagyok képes azonosulni, de szerintem többnyire összetettebbek és érdekesebbek, mint a hősök.
2019. aug. 20. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!