Van még nem ilyen szélsőséges yaoi anime?
Úgy értem az egyik széle a shounen ai, ahol elcsattannak csókok, de olyan érzésem van, hogy nincs nagyon jelentősége, és nagyon ritkán. A másik véglet meg az összes hard core, ahol minden csak a szexről szól, és semmi érzelgős sincs benne (persze lehet dobálozózni a Szeretlek szóval, de nincs meg az a feelingje a nezőnek, hogy tényleg szeretik egymást, mert a szexen van a hangsúly, pedig sok esetben egy ölelés, egy csók, a féltékenykedés sokkal valósagszerűbb és aranyosabb)
Persze van pár ilyen anime:
-Junjou Romantica, Sekai ichi hatsukoi
-hitorijime my hero (személyes kedvencem igazából)
-Love stage
Biztos vagyok benne, hogy van meg ilyen, és a segítsegeteket kérném, hogy aki tud még ehhez hasonló hosszabb, érzelemes animét, az írja le légyszives. Köszi szépen!:3
Haru Wo Daiteita
ikoku irokoi romantan
Koisuru Boukun
Winter Cicada
Papa datte shitai
Bocsi, azt hiszem félreértettük egymást:)) (minden választ én írtam)
Úgy értettem az érzelmek és a szex közti valamit keresed, szerintem azok ebben benne vannak
amiket felsoroltál is csak animében ilyen prűdek, olvasd csak a mangáikat:DDD jéghegy alja és csúcsa a kettő
de ha olyat akarsz amiben csak érzelem van az csak shounen ai
-Kirepapa esetleg
ha mangában olvasnád amúgy a koisuru boukun és elég romantikus és még mindig megy just like hitirijime
- Vassalord még talán
- Antique Bakery
- Fake
ha még valamit esetleg találnék írok de lehet csak angolul lesznek
Close the last door
Hybrid Child (?)
Monochrome Factor
Night Head Genesis (de ez tesós)
Super lovers
ezeket meg nem ismerem, de ha utánuk nézel és tetszik, akkor egészségedre:
Togainu no Chi
Yami no Matsuei
Ling Qi
Kono Danshi, Ningyo Hiroimashita
Kono Danshi, Uchuujin to Tatakaemasu
Honoo no Mirage
Kono Danshi, Sekika ni Nayandemasu
Köszii:))
Angol is jöhet nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!