Jelenleg melyik az a sorozat, amit nagyon vártok (lehetőleg első évad)?
Nem pontoztalak le,csak elmondtam a véleményemet. És tényleg nem vagyunk egyformák. Pl.nálam a Vikings és a Mandalorian is unalmas volt,de a Witchert imádtam. Tényleg nem vagyunk egyformák.
Ennyi az egész :)
Deputy - Gagyibb, mint a trailerben, de még lehet belőle valami, ezt követni fogom.
Sex, Explained - Nagyon bugyuta és csak amcsiknak szól és csak róluk. Az első két résztől eltekintve jó sorozat. Főleg a S01E03, ami a fogamzásgátlókról szólt!
Deputy kuka. Nagyon gyenge dramaturgia. Sok és felesleges erőszak. Semmit mondó auto balesetel. A dike az egyetlen szereplő, akit a történetben kidolgoztak.
==-==_==-==_==-==
Megnéztem közben a máshonnan ajánlott Messiah sorozatatot. Elég vontatott, de a történet összetett és kicsit megmutatja, miért érett meg a társadalom a pusztulásra. Tele van drámával, elfolytott és ki nem mutatott érzelmekkel. Első évad 8/10.
02.09 Homeland
Rég óta követem, érdekel, mit hoznak még ki belőle. Nagyon várom :) Jobban, mint a Vaják 2-t! :)
02.29 Followers - Jó kis thrillernek néz ki. Elég beteg! Erre kíváncsi vagyok.
Lesz Witcher spinoff rajzfilm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!