Tudtok jó kosztümös filmeket?
Figyelt kérdés
Imádom a kosztümös filmeket legfőképp ami Londonba játszódik és ami romantikus dráma. Tudtok nekem írni egy párat? Köszönöm.2019. aug. 14. 15:11
1/5 A kérdező kommentje:
Azt véletlenül kihagytam hogy inkább a reneszánsz kori , vagy a régebbi időkben játszódó filmekre lennék kíváncsi.
2019. aug. 14. 15:14
2/5 anonim válasza:
Sorozat jó lesz? Taboo -Tom Hardy (a halottnak hitt kalandor-Hardy visszatér Londonba hogy és tengelyt akaszt a Kelet-Indiai társasággal...)Egy kissé lassan indul,de Tom Hardy nagyon adja a nyers néhol durva Delaney -t
3/5 anonim válasza:
Pont a Taboot akartam írni én is. Nagyon jó,de az sorozat.
Casanova-Hegh Ledgerrel
Marie Antoanette
4/5 Balogh Bence 2019 válasza:
Nem londoniak és nem romantikusak, helyenként még csak nem is a reneszánsz korban játszódnak, de tessék, itt egy pár történelmi/kosztümös film:
13. század:
Marketa Lazarova
Rettenthetetlen
14. század:
Csipkerózsika
A pokol
15. század
Andrej Rubljov
Falstaff
A hetedik pecsét
Jeanne d'Arc szenvedései
16. század
Guise herceg meggyilkolása
Hófehérke és a hét törpe
Othello
Rettegett Iván
17. század
Hamupipőke
A harag napja
Az ördög kastélya
Sztyenka Razin, az orosz betyár
5/5 Balogh Bence 2019 válasza:
Bocs, nem tudom miért láttam bele a reneszánsz szót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!