Deanerys Vs Merlin?
Nem. A sárkányok a Tűz és Jég dalában különlegesek, azokkal barátságosak, akikben valyriai vér folyik, mert valószínűleg így tervezték meg őket.
Merlin nem valyriai, így nem tudna velük szerintem kezdeni semmit.
2. A sárkányt nem érdekli a családnév. Nem csak a Targaryeneknek van valyriai vére. A sárkány megérzi, nem kell hozza Targaryennek lenni. A könyvekben az egyik zsoldossal is barátságosak, mert az ősei valyriaik voltak. Ahogy Jonban is benne volt, nem számít, hogy fattyú. Sok olyan emberből lett sárkánylovas, aki nem Targaryen volt. A vér számít csak és nem a név.
Nem hiszem, hogy bűbájjal be lehet csapni bármelyiket is.
De persze teljesen más szabályok vannak a két világban, így bármit ki lehet találni.
Az egy warlock volt, aki ellopta Dany sárkányait a sorozatban. Ez szintén DnD baromság volt inkább, a könyvekben senki sem lopja el a sárkányokat. A warlock pedig még mindig él. (Habár lehet Euron megölte vagy meg fogja ölni a The winds of winterben.)
Hát én úgy tudom, hogy Merlin nem minden történetben varázsló.
Én ezt találtam:
Persze a sorozatban nyilván igazi varázsló és úgy más. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!