Valaki elmagyarázná, hogy a Fehér éjszakák mitől jó film vagy miért tetszik neki?
- a horrorfilmekkel között viszonylag egyedi a látványvilaga a színes viragkoszorukkal és azzal hogy majdnem jelenet teljesen világosban játszódott, és nem volt tele olcsó ijesztgetesekkel (hangos, ijesztő zene + előugro demon)
- jól bemutatja azt, hogy kiket, és milyen taktikakkal szerveznek be a valós szekták (pl Dani másoktól való érzelmi függésére hatnak, és elerik hogy a közösség részének érezze magat addig amíg már túl késő kiszallni)
- és gondolom a másoktól való fugges, manipuláció és rossz kapcsolatok a témája, nem csak a svéd szekta miatt, hanem maga a baráti társaság, és Dani és christian kapcsolata is ezt mutatta.
Személy szerint nem ez a kedvenc horrorfilmem (a hereditary jobb volt ari astertől) de felüdülés volt a 26. annabell film, meg a paranormal activity szerű tucatgyartott filmek mellett.
Én nagyon nagy filmfaló vagyok, rengeteg filmet láttam már. Nem nagyon volt még olyan film, amire azt mondanám, hogy kifejezetten utálom, örülnék, ha nem készült volna el. (Egyébként szeretem a mindfuck, elgondolkodtató filmeket)
Szám szerint 3 ilyen film van. Ez a film pedig közéjük tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!