Ti el tudtátok fogadni Jude Law-ot Albus Dumbledore-nak?
Johnny Depp becastingolása volt a nagy hiba, Colin Farrell további szerepeltetése helyett. Akkor legalább nézhető lett volna, mert Farrell szexi.
De így szerintem trágya mindkét film.
Szerintem jól alakít benne, bár nyilván nem sok köze van az idős Dumbledore-hoz.
Nekem tetszett mindkét film, számomra pont hogy pozitív csalódás volt ez a vonal, mert gagyira számítottam, szórakoztató, látványos, érdekes és az eredeti sztorihoz nagyjából hű filmeket kaptam helyette.
5 részesre tervezik, mi lesz a további 3 filmmel?
Azok is ilyenek lesznek? :-/
Nem értem, Rowlingnak miért éri meg gyengébb minőségű Harry Potter történeteket készíteni... Mert ugye ő írja a forgatókönyveket. Én a Legendás állatok 1-től sem voltam elájulva.
Legalább pozitív vélemény is van :-)
A további 3 film készül, talán 2021-ben jön a 3. rész, a többi meg majd valamikor utána.
Szerintem egyáltalán nem rossz a Grindelwald bűntettei. Azt meg kell hagyni hogy a sztori valóban kusza és néhol értelmetlen, de ezt ellensúlyozza a sok jó színész, a látvány, illetve vannak benne hatalmas jelenetek. Nekem kifejezetten tetszett Jude Law, Johnny Depp és Zoe Kravitz alakítása (is), és bevallom őszintén soha ki nem állhattam Eddie Redmayne-t, de ezekben a filmekben remekül alakít ő is, egész megkedveltem.
És nem lehet azzal vádolni hogy elvakult kritikátlan HP-fan lennék,a Cursed Child pl. szerintem is egy übergagyi borzalom, az univerzum meggyalázása, és bevallom a legendás állatok filmeket sem akartam megnézni sem eleinte, unalmas, erőltetett, századik bőr lehúzós vackokra számítottam, nagyon kellemeset csalódtam összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!