Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a 4filmnek a címe?

Mi lehet ennek a 4filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Az egyikből annyira emlékszek, hogy egy tengerparton játszódik, van egy harmincas anyuka 1vagy 2gyerekkel és a párját megcsalja egy helybéli hosszú hajú csávóval. Az a jelenet ragadt meg hogy beúsznak egy barlangba és mielőtt csókolóznának, mondja a csaj hogy ezt nem lenne szabad.

A másik film egy 14-15 éves tini kislányról szól hogy valami oknál fogva a nagyapjához kellett mennie, és ráirta egy poros ládára hogy help (xd) szóval nagyon nem örült neki de végül jól kijött az öreggel.

A harmadik kicsit morbid, de az van benne hogy egy kislány szülei elváltak és mikor kellett mennie az apjához, foggal körömmel küzdött hogy ő nem akar. Sokáig nem értették, az okát aztán kiderült hogy molesztálja a kislányt.

Az utolsó film lehet ismertebb lesz mert valamelyik nézettebb csatornán láttam anno.

Szóval az eleje ha jól rémlik úgy kezdődik hogy egy boszorkány feláldozott egy kisfiút. Egy csaj bement a könyvtárba és kihozott egy könyvet aztán a barátnőivel boszorkányos szertatást tartott. Gyertyát gyújtottak és varázsigéket kántált. Nem történt semmi, utána lefeküdtek aludni és álmukba lebegtek. A főszereplő csaj összejött egy palival és volt benne +18as jelenet is.. ez sem biztos de mintha úgy végződött volna hogy az egyik barátnőjének a szívét kellett volna feláldozni a nem tudom minek és a boszi elrabolta, megkötözte a lányokat.

Előre is köszönöm annak, aki segít!:)

2019. aug. 4. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó az A vér bibliája.
2019. aug. 5. 07:34
 2/3 KrisztianHale válasza:
100%
Szia! Ez nem lesz konkrét segítség, de tegnap találtam egy jó filmkereső oldalat... Minimális angol tudást igényel, én tegnap két kulcsszò segítségével 10 perc alatt megtaláltam egy filmet, amit már régóta kerestem... Remélem ez segít: [link]
2019. aug. 5. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:
És tényleg!! Fu nagyon szépen köszönöm!:) meg neked is, második válaszoló!
2019. aug. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!