Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HBO GO előfizetés?

HBO GO előfizetés?

Figyelt kérdés
Még nem volt sose előfizetésem streaming szolgáltatásra ezért is kérdezném hogy hogy működik? Egyrészt a próba időszak alatt lemondom az előfizetést akkor abban az 1 hónapban még nézhetem? Vagy lemondás pillanatától már nem. Ugyan ez ha fizetek, mivel én csak néha nézek filmeket ,de akkor nagyon sokat. Vannak ilyen rohamaim vagy nem tudom hogy elkezdek nézni valamit és akkor több hétig minden nap, de aztán hónapokig semmit. Szóval lehet ilyen 1-1 hónapokra előfizetni? És ha igen akkor a lemondással meg kell várni a hónap végét vagy lelehet mondani azonnal hogy tudjam nézni?
2019. aug. 3. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor lemondhatod, ingyenesnél nem tudom hogy van , ha fizetős vagy, és lemondod akkor addig tudod használni amíg "be van fizetve." (Ergó 31-ig van előfizetésed, 3.-án lemondod, akkor 31-ig nézheted.)

Olyan opció nincs, hogy csak 1-1 hónapra fizetsz elő, ha nem mondod le időben akkor automatikusan vonja a pénzt. (Szóval ésszerű lemondani a fizetés után rögtön.)

2019. aug. 3. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem jár le az ingyenes hónapod, addig nézheted. Akkor is, ha már az első héten lemondtad.

Természetesen lehet csak 1 hónapra is előfizetni, nincs hűségidő. Mielőtt fordulóhoz ér a hónap lemondod és kész, ha nem mondod le akkor vonja automatikusan a következő hónapra. Amíg le nem jár a kifizetett hónapod addig nézheted, az mindegy mikor mondod le. Utána meg előfizetsz rá megint amikor kedved tartja.

2019. aug. 3. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

En a upcnel fizettem felo a hbogo szolgaltatasra.

Lenyegesen olcsobb igy, raadasul minden tvn lehet nezni a hbo csatornakat

2019. aug. 3. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek. :D
2019. aug. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!