Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik hosszabb sorozatot...

Melyik hosszabb sorozatot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Régen imádtam: ncis, gyilkos elmék, mentalista.

De ezek már unalmasak, szinte mindig ugyanaz, vagyis hasonló történik, bár a személyes szál még jó.

Mostanában amiket néztem: Lucifer, Odaát, Dexter.

Ezeket nagyon imádtam.

Valami vicces, esetleg misztikus, de nem feltétlen és bűnügyes. Ami fontos, hogy legyenek jó kapcsolatok, mint az odaátban számomra nagyon megható az a testvéri kötelék.

Előre is köszönöm annak, aki segít.

2019. aug. 3. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Grace klinika én 3hónap alatt ledaráltam csak ajánlani tudom! Igaz nem misztikus. Viszont nagyon sok kapcsolat alakul ki mint szerelem mint barátság terén. Szerintem ez az az egy sorozat ami mind a 15 évad alatt hozza azt a magas színvonalat egy rész sem unalmas minden részbe van valami izgalom. Ja és azért van bőven vicces rész is amin elmosolyodik az ember de jobb ha pár résznél van melletted zsepi is mert vannak megható pillanatok. Akkor is nézz bele ha kicsit taszítónak találod ezt az orvosi környezetet mert hamar bele szoksz én se szerettem nagyon a korházas filmeket.
2019. aug. 3. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Shameless
2019. aug. 3. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, belenézek.

Írhattok még.

:)

2019. aug. 4. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Dr. Csont, az vagy 10 évad, úgyhogy nézheted egy ideig.

Én nagyon szerettem a Revenge-t, ez részben romantikus, részben krimi, de nekem érdekes volt. Emellett nagyon tetszett a The Good Wife és a How To Get Away With Murder.

2019. aug. 4. 22:57
 5/5 robi1980 ***** válasza:

Twin Peaks. (bűnügyi, misztikus)

Ha nem láttad még, akkor a mozifilmet (Tűz, jöjj velem!) ne nézd meg, csak az első két évad után. Utána persze jöhet a 3. évad, amivel le is zárult a történet.

Nekem eddig ez a sorozat a No.1.!

[link]

Ami még nagyon tetszett nekem, az a Szilícium-völgy

[link]

és a Futottak még...

[link]

2019. aug. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!