Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudnék venni vámpírnaplós...

Kikiikijjjjj kérdése:

Hol tudnék venni vámpírnaplós ékszereket, cuccokat?

Figyelt kérdés
Már sok helyen kerestem, de nagyon kevés dologot találok Magyar o. -on.

2019. júl. 28. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem èri meg magyar oldalról.

1) dràgák

2) kevès választék

Jobban jársz, ha Aliexpressről rendelsz. Ott màr pàr dollàrèrt kapsz nyaklánctól kezdve telefontokig bàrmit.

De egyèbként mit szeretnèl? Èn magyar oldalakon eddig csak az alap nyaklàncokat, gyűrűket làttam.

2019. júl. 28. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 nekem már van Damonos gyűrűm, meg Katherines nyakláncom, de szeretnék pl elena verbénás gyakláncát, a többi gyűrűt is. De szeretnék tokot, pulcsit stb...

És kb minden ami a tvdvel kapcsolatos. :)

2019. júl. 29. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Én anno Elena nyakláncát magyar oldalról vettem, pontosabban erről: [link]

Illetve ha ott fent a menüben rámész a gyűrűkre, akkor van ott is Vámpírnaplók szekció. De egyébként én amikor anno pár éve megvettem Elena nyakláncát erről az oldalról, akkor pár hét alatt megkopott, meg minden. Szóval 2-3 ezerért nem érte meg. :/

Illetve én régen rendeltem 2 db Damon Salvatore-os posztert, de sajnos ahogy látom, már az a webshop nem árul ilyesmiket. :/

Ahogy látom, ebben az utóbbi pár évben megfogyatkoztak azok a webshopok, amik árulnának Vámpírnaplókos cuccokat. Gondolom azért, mert már a Vámpírnaplók is sajnos lecsengett.

Szóval én továbbra is az Aliexpresset ajánlom. Ha megnézed a termékekről a véleményeket, illetve, hogy az eladó hány százalékos, akkor nem érhet meglepetés. Illetve ha több dolgot is veszel, akkor is kijössz pár ezerből.

Pl. Elena nyaklánc: [link]

Telefontok: [link]

De Alin még rengeteg féle nyaklánc megtalálható. Szóval ha megteheted, akkor mindenképp Aliexpressről rendelj, mert ha esetleg hamar megkopna/tönkremenne az ékszer, akkor is max. pár száz forintot fizettél. :)

2019. júl. 29. 23:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Elozo valaszolonak, nagyon koszonom🖤
2019. júl. 31. 13:57
 5/5 Dark_Queen ***** válasza:
Szerintem ne rendelj Aliexpress-ről, mert rohadt drága a kiszállítás. Én Wish-ről rendeltem Elena verbéna nyakláncát és Damon gyűrűjét. 1500 ft volt a kettő szállítással szóval azzal jól jársz. Vannak tök jó pulcsik és pólók és egyáltalán nem drágák.
2020. jan. 25. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!