The Walking dead, valaki összefoglalná nekem részletesen évadról évadra az eseményeket?
Got az 5. évad óta egy szar lett,amiben nincs nagyon mit érteni szóval elég hülye összehasonlítás.
De amúgy tök mindegy,hogy mennyit kell figyelni egy sorozatnál,ha nem nézed meg fingod sem lesz a dolgokról,ki mit miért tesz stb. Ha a barátod nem egy idióta akkor elég gyorsan lefogja vágni,hogy a netről ollóztad össze a cselekményt,és akkor nem igazán lesz kedve beszélni róla veled.Legalábbis én nem tenném.
#2 A GoT 5 évad alatt laposodott el. A TWD 2 max 3 alatt.
Azóta elkezdtem nézni,de továbbra is tartom magam ahoz,hogy akár a 8.évaddal is lehetne kezdeni. Zombik emberek ellen aztán emberek emberek ellen és ahogy olvasom ez marad is így sőt a zombik el is tűnnek. Egy végtelen sorozat,ami egy darabig élvezhető,de rém unalommá válik már 3 évad alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!